DENİZLİ / BAKLAN - Kavaklar- Beyelli Mehmet Altaş Ortaokulu

Etiket Sonuçları: yazar

May

Okul-Yazar buluşması projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte okulumuz öğrencileri tarafından daha önce okunan ''Suskun Harfler'' kitabının yazarı Barış ÜNLÜ,öğrencilerimiz ile kitap üstüne hoş bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi sonrasında kitap okuma sınavında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimizin kitapları kitabın yazarı tarafından imzalandı. Öğrencilerimiz ile söyleşi gerçekleştirmek için okulumuza gelen eğitimci-yazar Barış ÜNLÜ'ye ve projenin hazırlanmasında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Hakan Aydın KIR'a teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 'okul-yazar buluşmaları projesi' kapsamında Suskun Harfler ve Kod-Can adlı kitaplar öğrencilerimiz tarafından okunmaya başlamıştır. Kitap okuma sonrasında,okudukları kitaplar ile ilgili sınav yapılacak ve öğrencilerimiz kitap yazarlarıyla buluşturulacaktır.