Kavaklar- Beyelli Mehmet Altaş Ortaokulu

Kavaklar Köyü Baklan Denizli
Vizyon
Okulumuz, öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirmek, sınıf tecrübelerini günlük hayata aktarmayı öğretmek için yenilikçi metotları, ömür boyu öğrenmeye devam eden, yerel, ulusal ve uluslar arası platformlarda bilgili katılımcılar haline getirmeyi hedefler.
Misyon
Ahlaki eğitim okulda önemle vurgulanır. Milli ve manevi değerlere bağlılık, dürüstlük, sorumluluk, samimiyet, kişisel hak ve özgürlükler, karşılıklı saygı her ortamda ve her zaman korunup, teşvik edilir.  Problem çözme, takım çalışması, iletişim becerileri, aktif diyalog her zaman cesaretlendirilir.  Öğrenme öğretmekten daha temeldir. Öğrenmeyi öğrenmek en temel amaçtır.  Müzik, resim, spor çocukların gelişiminin yapı taşları olarak görülür ve çocukların kendilerini ifade etmeleri için aktif olarak kullanılır.  Okulun demokratik bir öğrenme toplumu olarak korunması amacıyla, ifade özgürlüğü ve aktif öğrenci katılımı her zaman desteklenir.
Başarılar
Kütüphane Kitap Sayısı :90
Öğretim Şekli :Normal (tam gün) Hizmet puanı: 18 Zorunlu çalışma süresi 5 yıl. İlkokulu, Ortaokul aynı binada eğitim görmektedir.
08:40 - 15.00
merkezi sistem - kalorifer
Ulaşım
Denizli´den gelenler Ataköy(Hadim) yolunundan geliniz. Yolumuz düzlük, virajsız, asfalttır. Denizli Uşak ana yolundan 7 km içeridedir. Köyümüz anayoldan içeride olduğu için toplu taşıma aracı yoktur. Öğretmenlerimiz toplu şekilde Denizli´den kendi araçlarıyla gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Kavaklar ve Beyelli Mahalleleri ovalıktır. Toplamda 900 civarı nüfus vardır. Okulumuza bu iki mahalleden öğrenciler gelmektedir. Taşımalı eğitim vardır.
Baklan´a 20 km. Denizli merkeze 74 km.