Mrt

7 ve 8.Sınıf öğrencilerimize mezun olduklarında bölgemizde gidebilecekleri bazı okullara gezi düzenlenip tanıtımı yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan, onu çağdaş uygarlığın ayrılmaz bir parçası gören, çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, adı ve eserleri sonsuza kadar yaşayacak olan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, 84. yılında, tüm yurtta olduğu gibi,  büyük bir özlemle anıyor ve manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti´nin 99. kuruluş yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.